120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Věděli jste, že pro každou aktivitu existuje speciálně určená podprsenka, která se nabídne pohodlí a postará se o to, abyste se cítila dokonale svá? Třeba sportovní podprsenky jsou navrženy tak, aby vám při sportovních aktivitách nabídly perfektní oporu a zároveň byly prodyšné. Díky podprsence na sport ze sebe vydáte maximum. A pokud ji zkombinu...

Věděli jste, že pro každou aktivitu existuje speciálně určená podprsenka, která se nabídne pohodlí a postará se o to, abyste se cítila dokonale svá? Třeba sportovní podprsenky jsou navrženy tak, aby vám při sportovních aktivitách nabídly perfektní oporu a zároveň byly prodyšné. Díky podprsence na sport ze sebe vydáte maximum. A pokud ji zkombinujete se sportovními kalhotkami, budete s vašimi výkony více než spokojená.

Sportovní podprsenky z Česka

Pokud chcete podporovat lokální výrobu, chtějte spodní prádlo z Česka. Oblíbenou českou značkou spodního prádla je Styx, která šije podprsenky, ale také tanga nebo ponožky. České podprsenky Styx mají klasický střih s boxerovým vykrojením na zádech. O to, že podprsenka zůstane na svém místě třeba i při skákání na trampolínách, se postará široká vytkávaná guma. Podprsenky nemají výztuž a vyrábí se ze směsového materiálu bavlny a elastanu. Jde o pružnou látku, která perfektně sedí na těle, dobře saje pot a je prodyšná. Navíc vás upoutá svým atraktivním designem. Dáte přednost abstraktním vzorům, nebo konkrétním potiskům?

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1 – 6 z 6 položek
1 – 6 z 6 položek

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
970 recenzí