120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Hravost, smysl pro humor a stále duše malého kluka. To všechno dřímá v nitru každého muže. Ukažte své pravé já ve veselých a barevných trenýrkách pro muže. Toto prémiové barevné spodní prádlo upoutá především designem. Puntíky, nekonečný vesmír, kaktusy ve vyprahlé poušti, ovoce nebo bláznivá hudba? To je jen zlomek potisků, kterým se pyšní naše...

Hravost, smysl pro humor a stále duše malého kluka. To všechno dřímá v nitru každého muže. Ukažte své pravé já ve veselých a barevných trenýrkách pro muže. Toto prémiové barevné spodní prádlo upoutá především designem. Puntíky, nekonečný vesmír, kaktusy ve vyprahlé poušti, ovoce nebo bláznivá hudba? To je jen zlomek potisků, kterým se pyšní naše veselé spodní prádlo.

Choďte v hravých a českých trenýrkách

Pánské trenky pochází z dílny české značky spodního prádla Styx. Trenky šijeme ze 100% bavlny, která je pokožce nejpříjemnější. Bavlněné trenky oblékají i muži s citlivou pokožkou. Široká guma v pase se postará, aby pánské trenýrky Styx držely na svém místě za jakýchkoliv okolností. Guma je pevná, ale neškrtí. Trenky jsou široké tak akorát. Pod kalhotami nedělají boule, a přitom nechávají místo na koule. V nabídce máme trenky i pro pořádné chlapy, kteří potřebují pár XL. Nechybí ani nabídka stylových sportovních trenýrek. Veselé spodní prádlo vám vyšperkuje náladu už při otevření prádelníku.

Zobrazit více

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
975 recenzí