120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Druh gumy
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr


Znáte ten pocit, když se po horké koupeli ve vaně zabalíte do pohodlného županu? Teď už si ho můžete dopřát třeba každý den! Zachumlejte se do kvalitního županu z bavlny, na nohy nasaďte vlněné ponožky a užijte si pohodový večer u krbu nebo lenivé ráno se snídaní v peřinách. Bavlna je velmi jemná na dotek, lehká a nadýchaná, takže se vám župan ...


Znáte ten pocit, když se po horké koupeli ve vaně zabalíte do pohodlného županu? Teď už si ho můžete dopřát třeba každý den! Zachumlejte se do kvalitního županu z bavlny, na nohy nasaďte vlněné ponožky a užijte si pohodový večer u krbu nebo lenivé ráno se snídaní v peřinách. Bavlna je velmi jemná na dotek, lehká a nadýchaná, takže se vám župan nebude chtít sundávat.

Kvalitní spodní prádlo je základ

Někdo rád nosí župan na holé tělo, jiný nedá dopustit na kvalitní spodní prádlo. Podle čeho ale vybrat to správné? Spodní prádlo vám musí vyhovovat nejen svým designem, ale také střihem a materiálem. Vsaďte na přírodní materiály, jako bavlna, modal nebo merino vlna, které nedráždí ani citlivou pokožku a jsou velmi příjemné na nošení. Vyzkoušet ale můžete také trend poslední doby – bambusové prádlo, které má antibakteriální vlastnosti. Prohlédněte si dámské a pánské spodní prádlo české značky Styx a poznejte kouzlo kvality na vlastní kůži.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1 – 1 z 1 položky
1 – 1 z 1 položky

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
970 recenzí