120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Provětrejte svůj prádelník. Zbavte ho roztrhaných, prošoupaných a vybledlých kousků. Připravili jsme pro vás spodní prádlo ve slevě. Za přijatelný peníz si pořídíte nové trenky, boxerky nebo třeba ponožky. Sleva platí jak na pánské, tak na dámské spodní prádlo. Inspirujte se kousky, které u nás zákazníci nakupují nejčastěji. I levné spodní prádl...

Provětrejte svůj prádelník. Zbavte ho roztrhaných, prošoupaných a vybledlých kousků. Připravili jsme pro vás spodní prádlo ve slevě. Za přijatelný peníz si pořídíte nové trenky, boxerky nebo třeba ponožky. Sleva platí jak na pánské, tak na dámské spodní prádlo. Inspirujte se kousky, které u nás zákazníci nakupují nejčastěji. I levné spodní prádlo může být kvalitní. Zvlášť když pochází z Česka.

Sleva nejen na trenky a boxerky

Kdo nakupuje chytře, sleduje výprodeje a oblíbené slevové akce, mezi které patří třeba doprava zdarma. Za nákup ušetří ranec a přitom získá spodní prádlo, které perfektně sedí a je vyrobeno z kvalitních materiálů. Pánské i dámské trenky, boxerky a ponožky šijeme především z bavlny. U boxerek kombinujeme bavlnu s elastanem, který boxerkám dodává pružnost. Kromě levného spodního prádla v kategorii najdete třeba župany, měkoučké ložní prádlo z bavlněného saténu nebo pyžama, ze kterých se vám ráno nebude chtít svlékat.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1 – 30 z 1451 položek
na stránku
1 – 30 z 1451 položek

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
970 recenzí