120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Cena
Více... Méně
Filtr

Z téhle akce na spodní prádlo se vám zatemní před očima! V rámci slevové akce Black Friday pořídíte spodní oblečení za nevídané ceny. Jaké prádlo u nás zákazníci nakupují nejčastěji? Inspirujte se našimi bestsellery. Nejčastěji se jedná o pánské boxerky a trenky, ale v závěsu za nimi stojí i trenýrky pro ženy a dámské sportovní podprsenky. Vytuň...

Z téhle akce na spodní prádlo se vám zatemní před očima! V rámci slevové akce Black Friday pořídíte spodní oblečení za nevídané ceny. Jaké prádlo u nás zákazníci nakupují nejčastěji? Inspirujte se našimi bestsellery. Nejčastěji se jedná o pánské boxerky a trenky, ale v závěsu za nimi stojí i trenýrky pro ženy a dámské sportovní podprsenky. Vytuňte svůj prádelník kvalitním spodním prádlem v jednoduchém nebo hravém designu.

Black Friday u nás znamená spodní prádlo ve slevě

Právě teď je nejlepší doba na oživení šatníku. Klube se vám prst z ponožky? Trenky a boxerky už mají to nejlepší za sebou a jen čekáte, kdy se rozsypou? Nakupte nové spodní prádlo se slevou. Vybrané kousky vám doručíme zdarma. V nabídce najdete jednobarevné trenky a boxerky, které by neměly chybět v žádném prádelníku. Hledáte něco odvážnějšího? V nabídce máme také spodní prádlo, které vás pobaví veselými motivy a zpestří nudu všedních dní. Spodní prádlo šijeme zejména z bavlny, která je pokožce nejpříjemnější. V pohodlí se v ní budou cítit i osoby s citlivou pokožkou. Bavlna je perfektně prodyšná a dobře saje pot. Boxerky a sportovní podprsenky šijeme ze směsového materiálu, který tvoří bavlna a elastan. Elastan dodá bavlně pružnost, takže spodní prádlo dokonale kopíruje křivky vašeho těla.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1 – 30 z 502 položek
na stránku
1 – 30 z 502 položek

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
970 recenzí