120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Filtrujte danou kategorii

Velikost
Více... Méně
Multipack
Více... Méně
Barva
Více... Méně
Česká značka
Více... Méně
Materiál
Více... Méně
Typ
Více... Méně
Ostatní
Více... Méně
Délka nohavičky
Více... Méně
Filtr

Prádlo za polovic? Jasně! Sleva 50 % se týká dámského, pánského i dětského spodního prádla. Patříte mezi milovníky výhodných nákupů? „Šopujte“ v naší kategorii výprodej. Ty nejlepší kousky pořídíte za pár kaček. Spodní prádlo ve slevě vás potěší nejen příznivou cenou, ale především vysokou kvalitou. Příjemné materiály a střihy, které vašemu tělu...

Prádlo za polovic? Jasně! Sleva 50 % se týká dámského, pánského i dětského spodního prádla. Patříte mezi milovníky výhodných nákupů? „Šopujte“ v naší kategorii výprodej. Ty nejlepší kousky pořídíte za pár kaček. Spodní prádlo ve slevě vás potěší nejen příznivou cenou, ale především vysokou kvalitou. Příjemné materiály a střihy, které vašemu tělu sednou, jsou samozřejmostí.

Sleva 50 % na spodní prádlo pro všechny

Dodejte svému prádelníku novou šťávu a nevysávejte zbytečně svůj účet. Jaké spodní prádlo máme ve slevě? Třeba ponožky, dámské trenky a další kousky. Některé spodní prádlo vám domů doručíme zdarma. Za výhodnou cenu dostanete spodní prádlo, které si vás získá pohodlím, materiálem a designem. Spodní prádlo je nejblíže citlivým intimním partiím, a tak jej šijeme z materiálů, které jsou prodyšné a příjemné. Například bavlna skvěle saje pot, je vhodná i pro alergiky a nezpůsobuje pokožce podráždění. Objevte nejen bavlněné spodní prádlo ve zvýhodněných baleních. Šikovné ruce v našich dílnách navrhly takové střihy, které vám zaručí pohodlí při jakékoliv situaci. Jdete na procházku, za sportem nebo se chystáte „chillovat“? Oblékněte správné spodní prádlo a prostě jen vychutnávejte.

Zobrazit více

Top

Nejprodávanější

Nejlépe hodnocené

Nejnovější

Nejlevnější

Nejdražší

1 – 30 z 61 položek
na stránku
1 – 30 z 61 položek

100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
970 recenzí