Aktuální rychlost doručení | Trenýrkarna.cz prodejny | Zásilkovná | Balíkovna | Česká Pošta | GLS | DOPRAVA ZDARMA |
pozítří 31.5. k vyzvednutí | pozítří 31.5. k vyzvednutí | pozítří 31.5. k vyzvednutí | pozítří 31.5. u Vás | pozítří 31.5. u Vás | při nákupu nad 999 Kč |
Nový produkt
1 Položka ks
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Size: | |||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Size:
tabulka velikostí
S
M
L
XL
tabulka velikostí |
|||||||||||||||||||||||||||
Ve velikosti S máme skladem poslední kus |
Skladem (pozítří 31.5. u Vás nebo k vyzvednutí) Aktuální rychlost doručení (při objednání zítra do 12:00)
|
|||||||||||||||||
349 Kč 199 Kč | |||||||||||||||||
Ušetříte 150 Kč | |||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
✅ transparentní cena Nejnižší cena za posledních 30 dní: 199 Kč Slevy se počítají z původní ceny. Nechcete aby Vám utekla žádná sleva? Přihlaste se do newsletteru na konci stránky. |
✅ cena s kódem SUPER je 141 Kč |
✅ 120 dní na výměnu či vrácení zdarma |
✅ 98% spokojených zákazníků |
✅ vyřízení reklamace do 2 dní |
✅ doprava zdarmadoprava od 29 Kč |
Hledáte do vašeho šatníku pohodlné trenky ze 100% bavlny s perfektním střihem? Už nemusíte, právě jste je našli!
Dámské sportovní trenky Styx jsou stálicemi v šatníku českých dam a slečen. Sportovní střih, vytkávaná guma s nápisem Styx, která nikde netlačí a navíc mají malé rozparky po stranách nohavic. Jsou ušity ze 100% bavlny, jak už je u české značky Styx zvykem.
Co se týká praní - pojďme se domluvit, že je budete prát pouze na 30°C a nebudete je sušit v sušičce, jinak by se mohlo stát, že už nebude možné je nosit - více se dozvíte níže v klasických informacích o produktu.
Materiál | bavlna |
---|---|
Složení | 100% bavlna |
Guma | vytkávaná |
Praní | 30°C |
Žehlení | ano |
Sušička | ne |
Vyrobeno v ČR | ano |
4 recenzí
86 lidí koupilo
Cizojazyčné recenze jsou překládané pomocí překladače DeepL.
5 |
|
3x |
4 |
|
1x |
3 |
|
0x |
2 |
|
0x |
1 |
|
0x |
Cizojazyčné recenze jsou překládané pomocí překladače DeepL.
Nejužitečnější
Nejnovější
Nejstarší
Pozor na velikost
Trenky jsou skvělé, pohodlné, ale tabulka velikostí vůbec neodpovídá. Obvykle mívám velikost XL. Obvod boků mám 110 cm, což v uvedené tabulce velikostí přesahuje i velikost 3XL (4XL už není v tabulce). Proto jsem si objednala 3XL a vešla bych se do nich 3x. Po vyzkoušení jsem nakonec skončila u velikosti L, která mi je dobře. Musela jsem zbytečně objednávku 2x vracet, jen kvůli chybné tabulce velikostí. Tak objednávejte podle svých obvyklých velikostí.
Recenze
Příjemný materiál a velikost odpovídá
Pro:
Kvalitní a hezké zboží.
Dobrý popis
odpovídá popisu
Jsme český e-shop s pánským spodním prádlem, ale máme i dámské spodní prádlo. Vybrat si u nás můžete z více než 100 000 ks spodního prádla skladem. Vyberete si parádní české spodní prádlo za rozumné ceny. Pánské trenky, boxerky, dámské trenýrky, spodní prádlo pro páry, prostě co vás napadne, ale trenýrky, ty nám prostě jdou. Kompletní výroba spodního prádla Styx je přímo v České republice. A to není vše, jistě vás zaujme i široký výběr velikostí a to až do 5 XL. Není tajemstvím, že nás to co děláme baví.