120 dní na výměnu a vrácení zdarma
100 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 100 000 kusů spodního prádla ihned k odeslání
Sleva až 64 % na multipacky
Zvýhodněná balení se slevou až 64 %
Doprava zdarma nad 999 Kč

Vyhledat na blogu

Adepti na Muže roku 2021 se opět předvedou ve spodním prádle Styx

Uveřejněno: 13.08.2021
Kategorie: SOUTĚŽ

Už 27. srpna proběhne finálový večer soutěže Muž roku 2021, jehož partnerem je i letos značka českého spodního prádla Styx. Vítěze minulého ročníku, Davida Kremeně, se z pomyslného trůnu pokusí sesadit profesionální boxer, nutriční specialista, ošetřovatel nebo voják z povolání.

Soutěž o nejhezčího muže Česka

Soutěž krásy Muž roku je jakousi obdobou České Miss – jen s tím rozdílem, že v hledáčku poroty se ocitají muži ve věku od 20–29 let a jejich vypracovaná těla. Vítěz soutěžního klání získává nejen titul Muž roku, ale také možnost reprezentovat Českou republiku v zahraničí na světových kláních Mister Supranational, Mister Tourism World a Mr. Model of the World.

Kdo se utká o titul Muž roku 2021?

Dvanáctku finalistů, která vzešla z jarních castingů, tvoří mimo jiné nutriční specialista, ošetřovatel nebo voják z povolání. O titul Muž roku 2021 se ale utkají také dva bratři, oba profesionální boxeři. Každý z dvanácti soutěžících má zároveň svého patrona z řad známých osobností, mezi které patří Zuzana Bubílková, Radka Pavlovčinová, Ivana Jirešová, Jan Přeučil či Karel Voříšek.

Přípravy na finále

Finálovému večeru každoročně předchází soustředění, které letos proběhlo v půlce července v zámeckém resortu Chateau Šanov. Dvanáctka soutěžících zde mimo jiné nacvičovala choreografii, fotila kalendář, prošla kurzem rétoriky pod vedením Jana Přeučila a vyzkoušela si přehlídku ve spodním prádle.

Finálový večer opět naživo!

Zatímco minulý rok proběhlo vyhlášení soutěže Muž roku z důvodu epidemiologických opatření online, letos se finálová dvanáctka představí naživo v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. Slavnostní večer se koná už 27. srpna a soutěžící se v něm předvedou mimo jiné v oblecích od firmy Koutný nebo ve spodním prádle Styx.

Spodní prádlo Styx se bude vyjímat na nejhezčích tělech Česka

Designové boxerky a trenýrky z bavlny budou adepty na Muže roku provázet celým finálovým večerem. „Jsme opravdu rádi, že jsme opět partnery této české mužské soutěže krásy, která patří k jedinečným v České republice. Máme tak možnost znovu obléknout do spodního prádla nejhezčí muže u nás a s tím naplno předvést kvality pánského prádla Styx,“ říká Ruslan Skopal, spolumajitel české značky spodního prádla Styx.

Komfort na prvním místě

Proč jsou trenýrky boxerky Styx mezi finalisty soutěže Muž roku tak oblíbené? Česká značka spodního prádla, kterou založili tehdejší spolužáci Adam Sýkora a Petr Vlasák, sází především na kvalitní materiály a perfektní zpracování. Prádlo se vyrábí ze stoprocentní bavlny a nabízí nevídaný komfort, ať se právě procházíte po přehlídkovém mole nebo hrajete videohry.

Související produkty

Sdílejte tento článek


100% hodnocení
10 recenzí

100% hodnocení
975 recenzí